vineri, 22 ianuarie 2016

















Decolorarea Parului

     Este adevarat ca o data cu trecerea timpului blondul etern, de care ne-am indragostit incepand cu cel al lui Marylin Monroe, a evoluat pana la blonduri cenusii intense, blonduri aramii sau blonduri foarte deschise. 
      Si toate acestea in contextul in care niciunul dintre ele nu si-a pierdut puterea de seductie.
    Nu degeaba se spune ca blondurile indulcesc trasaturile unei femei indiferent de varsta pe care aceasta o are, tanara sau mai in varsta. Pentru primele ofera o nota de eleganta, iar pentru celelalte o nota curajoasa. 
   Blondul impreuna cu primele raze de soare, care ajuta la bronzarea fetei, scote mai mult in evidenta trasaturile naturale si feminitatea noastra.
  Pentru reusita unui look blond impecabil este important sa va sfatuiti cu stilista/stilistul dumneavoastra. In functie de rezitenta si sanatatea firului dumneavoastar de par il veti putea deschide pana la nuanta dorita. 
     Se alege pudra de decolorare dorita si oxidantul potrivit.



      Se amesteca si se aplica pe par. Procesul de decolorare se controleaza din cand in cand. 
      Pentru a va fi mai usor va recomandam folia de aluminiu cu mijloc transparent, astfel nu va mai fi nevoie sa o deschideti de fiecare data.

     
 Dupa terminarea procesului de decolorare parul se spala cu sampon de curatare in functie de par si se hidrateaza cu balsam sau masca masand usor.
Si alegem culoarea dorita pentru aplicarea vopselei si obtinerae nuantei dorite de blond.
La final, dupa spalat si coafat, hidratam parul cu ser sau ulei
O imagine de vis! Un rasfat total!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu