miercuri, 25 noiembrie 2015




Mega-Conditioner Cu Aloe Vera

Tratament Pentru Par Deshidratat 


           Imi doresc un par cu aspect sanatos, hidratat. Ii pot veni in ajutor cu tratament intensiv Mega-Contitioner pe baza de fiole cu aloe vera. Cutiuta contine 12 fiole. Pot folosi o fiola de fiecare data cand imi spal parul.


         Intr-un bol nemetalic gradat, cu ajutorul unei pensule pentru vopsit, amestec continutul unei fiole cu 30 ml de apa pana obtinem o crema omogena.    

       

          Mare atentie! Atunci cand desfacem fiola ne folosim de un prosop sau un servetel cosmetic pentru a evita ca sticla rupta sa ne raneasca. 



         Ma spal cu samponul adecvat tipului meu de par (matreata, cadere, grasa, uz zilnic, par alb, hidratare) masand usor cu buricul degetelor, dupa care clatesc bine cu apa calduta si repet procedeul. Cantitatea aplicata este in functie de lungime parului.          Prima samponare este pentru curatarea pielii capului si parului de impuritati. A doua ( si cand este necesar a treia) samponare este pentru ca ingredientele din compozitia samponului sa actioneze si sa se fixeze asupra pielii capului si parului.

Dupa spalarea parului putem aplica cu pensula crema obtinuta in bol, incepand de la radacina catre varfuri. Dupa aplicarea cremei masam usor scalpul cu buricul degetelor pentru a activa si stimula foliculul pilos. Dupa cinci minute clatim bine cu apa calduta.

              Dupa aceea uscam sau coafam parul ca de obicei.





         

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu